öppen
aktivitet

Vandring: Det vilda och okända södra Sandsjöbacka

Dags för en uppdaterad tur i detta område:-) Häng ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Göteborg

Dags för en uppdaterad tur i detta område:-) Häng med på en lite äventyrligare vandring i södra Sandsjöbacka. Jag har varit här en del och kan området bra. Inte många som känner till detta område och här finns inga markerade leder utan det är delvis obanat och delvis djurstigar som gäller. Tänk på att det kan vara blött i terrängen så bra kängor/​skor är att rekommendera. Det blir medeltempo men terrängen kan vara bitvis lite "brötig" och något krävande på sina ställen då det inte är någon tillrättalagd rutt "på räls" Tänker att vi tar 2 kortare pauser a ca 30 min. Det bör bli ca 14 km och kommer att ta ca 6 timmar, svårt att säga exakt. Kan även komma folk från andra grupper. Ungefär så här är det tänkt i grova drag.​
https://www.​hitta.​se/.../measure!p=​57.​52957:12.​04072,57...

Samling kl 10 på Grönaburs parkering som ligger här https://www.​google.​com/.../data=​!4m6!3m5...

Om du inte har bil kan du cykla hit:-) eller ta tåget till Hede station och gå ca 4 km eller jogga:-)

Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.