öppen
aktivitet

Bokbytar-fika

Nytt tillfälle lagom till semesterperioden!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Café Le Pain Français
Vallgatan 36 (031-711 90 70 till Café Le Pain Français) Göteborg
Kostnad Egen fika/mat/dryck
2024-06-10 23:59
3 (Annars ställs aktiviteten in)
5 (2 platser kvar)

Hej Alla!

Vi träffades den 19:e mars senast och nu är det dags för nästa bokbytar-fika 😀

Vi brukar ha en trevlig stund med mat/​fika, dryck och prat om både böcker och annat. Det finns ett helt okej utbud av både fika, mat och drycker på Le Pain Francais på Vallgatan, med AW-priser/​Happy Hour på drycker t.​o.​m. Här har varit gott om plats tidigare och vid senaste besöket så erbjöd sig ägaren att sänka musiken så att vi kunde ha vår bokdiskussion utan att behöva höja rösten. Mycket uppskattat!

Vad jag har märkt så är det mest fokus på det skrivna ordet. Ljudböcker har det hittills inte funnits något större intresse för så om ni föredrar detta, ställ en fråga i kommentarsfältet innan aktiviteten om det finns andra som vill byta sådana. Ta med max 3 böcker (eller ljudböcker om någon vill byta detta, eller en mix av båda). Det funkar med både skön- och facklitteratur och för min del även med böcker på engelska.

Om det är en bok du vill ha tillbaka så var noga med att skriva dina kontaktuppgifter inuti och notera vem som lånar den av dig.​

Vi fikar/​dricker/​äter och pratar en stund i samband med bytet 🙂

OBS! Du kommer bara om du är frisk och betalar din egen fika/​mat/​dryck. Avboka också i god tid vid förhinder. Är du uppsatt som "Kommer" så RÄKNAR JAG MED ATT DU DYKER UPP.​

Försöker att vara på plats litet före utsatt tid för att hugga ett bra bord.​

Väl mött!

Mvh Helen

Tags: fika bok

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.