öppen
aktivitet

Grekisk middag i Kungälv!

Vi möts vid hpl Västra Parken
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Västra Parken Hpl, från Gbg Göteborg
Kostnad Egen
2024-04-04 18:00
4 (Annars ställs aktiviteten in)
4 (0 platser kvar)

Uppdatering 4 apr: Om någon mer vill med och äta så finns det ett par timmar kvar innan anmälan går ut. Efter det justerar jag bokningen! De har så god mat så det är väl värt besöket!

Mvh Helen

____________________________________________

Uppdatering 3 april: Igår fick vi ca 2 decimeter snö i Kungälv och det ska komma ungefär lika mycket under torsdagsdygnet. Då stigar och leder i Fontin ligger skuggigt på vissa platser så innebär det att mycket av snön inte kommer att smälta undan och dessutom finns det stor risk för att det som hinner smälta på dagtid fryser på igen under natten och då blir det extremt halt, speciellt i backarna.

Jag väljer därför att ställa in promenaden, men behåller bordsbokningen på Kallisto. Vi möts vid hållplats Västra Parken ändå, i riktning mot Kungälvs Resecentrum, då den ligger nära restaurangen. Det går en X4 från Göteborg som ska vara framme vid Västra Parken kl. 15:51.

Vänligen boka/​avboka i tid (innan deadline) så att jag vet hur många som vill med och äta - OBS!! Det finns totalt 8 platser på bokningen som ligger och jag måste ha tid för att ändra den om vi inte blir fulltaliga. Se separat lista för detta!!

Mvh Helen

___________________________________________

Uppdatering 31 mars/​1 april: Det finns 2 platser lediga på restaurangen (se separat lista) samt 4 platser på aktiviteten!

Mvh Helen

_________________________

Hej Alla,

Vi hoppas på fint vårväder den här lördagen!

X4 kl. 12:31 från Nordstan mot Kungälv beräknas ankomma Västra Parken kl. 13:01. Vi går härifrån upp till Kottens Motionscentral uppe i Fontin, vilket är ca 1,5 km, med en backe i början som sen planar ut.​

<p dolt nummer /p>

Jag har bokat bord kl. 16:00 på vad Royne och jag tycker är en av de bästa grekiska restaurangerna i Göteborg med omnejd. Det är inte billigt, men väldigt gott. https://www.​kallisto.​se/​

OBS! Du måste sätta upp dig på listan för restaurangen om du vill med och äta. Det här är ett väldigt populärt ställe på helger och svårt att få plats med kort varsel. Du tar ansvar för din egen nota.​

Vill du bara med på promenaden så behöver du "bara" sätta upp dig som 'Kommer'.​

Jag ställer in vid ihållande regn, hård vind och/​eller temperaturer under 10 grader. Finns det risk för mycket snö och is ute i spåren så gäller detsamma.​

Hoppas på en härlig vårpromenad, och middag, i trevligt sällskap.​

Mvh Helen

Tags: mat promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.