öppen
aktivitet

Vandring Skändlaberget 6 km

Med insperation från Sava så lägger jag nu ut denn...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Hjalmar Brantingsplatsen Läge A5 Göteborg

Med insperation från Sava så lägger jag nu ut denna vandring där vi vandrar runt på Skändlaberget. https://en.​mapy.​cz/​s/​camateduzo jag har aldrig varit där förut men misstänker den har några branta backar då den anses var medel svår. Jag tänker mig vi tar en fika när vi kommer fram till utsikst punkten 6 på kartan.

Vi tar buss 37 Mot Kornhall från Hjalmar Brantingsplatsen Läge A5 som går 9:26. Alternativ så möts vi upp 09:42 vid Skändla Södra Läge B. För er som tar bil kan vi ses på parkerings platsen som vi paserar. Bussen hem går en gång i timman men om vi missar den så går vi ner till Holmvägen där bussarna går oftare in till stan.​

Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.