öppen
aktivitet

Stick AW på Nordiska museet

Kom och umgås med massor av handarbetare
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Nordiska museet
Djurgårdsvägen 6-16 (08-519 546 00 till Nordiska museet) Stockholm
Kostnad Kostnadsfritt

Ta med ditt handarbete och kom till stora hallen i Nordiska museet. Det brukar komma mycket folk, men det finns gott om plats. Restaurangen är öppen och man kan köpa sig ett glas (natur)vin och slå sig ner varsomhelst. Inträde är kostnadsfritt (och man måste inte köpa något för att få sitta)

https://www.​nordiskamuseet.​se/​evenemang/​stick-aw/​#tider

Jag har dreadlocks i en bulle på huvudet och stålbågade glasögon, och siktar på att vara där från ca kl 16. Kom och sitt med mig eller dyk ned i en konversation med vemsomhelst, alla jag mött där har varit väldigt välkomnande. Spelar ingen roll om man är nybörjare eller stickat/​virkat/​pysslat i hela sitt liv, man delar med sig av kunskaper.​

Kl 17.​30-19 pågår ett panelsamtal om hantverk och hälsa, om man vill gå så finns biljetter för förköp på https://biljetter.​nordiskamuseet.​se/​evenemang/​0053-stickaw-17jan/​

Ses! /Malin

Tags: afterwork

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.