öppen
aktivitet

Relationsshowen

Relationsshowen är en humorföreställning av ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Palladium
Södergatan 15 (040-19 19 21 till Palladium) Malmö
Kostnad 410:-

"Relationsshowen är en humorföreställning av och med Annika R Malmberg. Regissör är ingen mindre än komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som sällan varit viktigare än nu – nämligen våra relationer.​"

”Det vanligaste felet i relationer är att vi utgår ifrån oss själva” säger Annika R Malmberg. ”Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Det här leder till rätt komiska situationer där vi bokstavligen både springer och talar förbi varandra och krockarna låter sällan vänta på sig.​”

https://www.​palladium.​nu/​kalender/​relationsshowen-show-humor/​

Jag har köpt biljett på: rad 03 plats 11.​

Så köp gärna snarast biljetter intill på samma rad!

Tags: humor

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.