öppen
aktivitet

Spännande musik/"Lägereldsblues", Malmö Live

Blandning av afrikansk blues och svensk folkmusik
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 4, 211 18 Ma (040 34 35 00 till Malmö Live ) Malmö
Kostnad Gratis

Vi ska gå på detta: https://malmolive.​se/​program/​ebo-krdum

Ebo Krdum

Ebo Krdum har tilldelats flera utmärkelser och priser för sin eklektiska musik som han framför på åtta olika språk. Med rötterna i olika musiktraditioner i områdena runt Sahara skapar han samtida politisk afro-bluesmusik.

Ebo Krdum är en svensk-sudanesisk aktivist och artist, född och uppvuxen i Sudan som flyttade till Sverige i slutet av 2010. Hans musikaliska resa började när han var fem år gammal i västra Sudan där han som självlärd multi-instrumentalist lärde sig att spela utan musikskolor och institut. Sedan dess har han utvecklat en musikbild som har beskrivits som ”lägereldsblues”, där han blandar afrikansk blues med svenska folkmelodier

För Ebo Krdum är musiken ett verktyg för att uppnå rättvisa och samexistens, och han är engagerad i bland annat barns och kvinnors rättigheter.

~~~~~~

Verkar jättespännande!

Det är kl 17:30 i Kuben, Malmö Live. Ingen kostnad, ingen platsbokning - så kom i tid!

Ses! :-)

Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.