öppen
aktivitet
Tillbaka

MARIAPLAN

bara vara och träffas ... mitt första område 1989...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Göteborg

bara vara och träffas ... mitt första område 1989 här i stan ... ja lägger inte upp ribban på nån höjd man gör de man vill och umgås en timme.. om man vill ta med en termos kaffe o bullar eller ta en körv med bröd i klassiska korv kioska vid mariaplan eller kanse vi tar en öl på red lion rakt över... självklart har ja en överraskning med ...hållplats mariaplan vagn 3 och 11 landar där... vi ses vid kort sidan på red lion mot cykel äffären kl 15 ... jag har även lite andra aktiviteter denna lördag men kul träffe er som tycker jag har för mycket sena kvälls träffar så passa på gott folk välkommna... evenemanget 26 är framflyttat till 27 söndag för regnandet

Tags: cykel

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.