öppen
aktivitet

Promenad, konstutställning, fika i Billdal obs

Del av 158:ans konstvandring
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Som CamillaT skrev (stort tack!) har de igår tvingats byta lokal för konstutställningen pga vattenskada. Istället är det hos Systrarna Werner, Grindstugan, Billdals park (Billdals alle 30).​

Jag förslår att vi ses och promenerar i Billdals park, ser utställningen och tar en fika hos Systrarna Werner. Jag sätter en senare starttid eftersom det är lite längre att resa från centrum. Vi ses 10.​30 på hållplatsen Billdals gård. Linje X2, har en buss som ska vara där 10.​25. Den siktar jag på att ta.​

Konstutställningen är en del av 158:ans konstvandring i Askim, Hovås, Billdal och ingår även i Gbgs 400-årsjubileum. Finns även möjlighet att köpa lotter till konstlotteri a 50 kr. Länk till info här (även vidare länk till Facebook där):

https://goteborg2023.​com/​jubileumsprojekt/​158ans-konstvandring/​

Väl mött!

Tags: fika konst promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.