öppen
aktivitet

Fika på Espresso House

EH på Hantverkargatan
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Espresso House Västerås
Hantverkargatan 9 (021-12 63 25 till Espresso House Västerås) Västerås

Äntligen, nu händer det något på Citypolarna i Västerås! Häng med på en fika på Espresso House!

På orter där Citypolarna ännu inte riktigt kommit igång blir det lätt att man liksom sitter och väntar på att någon annan ska ta första steget och lägga upp en aktivitet. Problemet är ju bara att denna Någon Annan sällan finns :)

Därför ikläder vi Citypolarna-admin oss nu Någon Annan-rollen och lägger upp en aktivitet. Varför just nu, kanske du undrar? Jo, för att ni nu är 55 Citypolare i Västerås, vilket är fullt tillräckligt för att det ska gå att få snurr på aktiviteterna.​

Så nu kör vi! En enkel fika brukar vara lätt att få till och umgås kring, därav en fika på Espresso House. Minst 2 personer krävs för att aktiviteten ska bli av. Anmälan senast dagen innan aktiviteten, annars ställs den automatiskt in vid midnatt.

Tag nu chansen, det är bara att ge sig ut i vimlet! Och skulle du inte kunna just vid det här tillfället, skriv då gärna en rad i kommentarsfältet i aktiviteten, så att andra citypolare på din ort vet att det finns ett intresse. Där har ni också möjlighet att bekanta er lite med varandra innan aktiviteten.​

Känns det lite pirrigt att bara ge sig ut så där? Tänk då på att alla som är här på Citypolarna, är det för att man vill träffa nya vänner och bekanta. Alltså brukar det ge sig av sig självt när man träffas. Ett vänligt HEJ och ett leende brukar räcka långt!

Så tveka inte, häng nu med till Espresso House! Och skulle du vilja veta mer om hur det är att gå på aktiviteter med Citypolarna, eller bara vill ha lite moral support innan aktiviteten, hör gärna av dig till oss på info@citypolarna.​se

Önskar er många trevliga och välbesökta aktiviteter framöver!

/ Christian & Johan från Citypolarna.​se

Tags: fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.