öppen
aktivitet

Mat & Quiz på Brygg

Gamla Vasaplatsens Brygghus
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Brygg
Vasaplatsen 2 Göteborg
Kostnad Egen
2023-09-24 21:00
3 (Annars ställs aktiviteten in)
8 (5 platser kvar)

Uppdatering 24 sep kl. 13:15: Platser kvar till quiz på tisdag! Börjar kl. 19:00. Om du vill äta innan kommer du kl. 18:00 då jag har bord bokat! Om vi ska kunna ställa upp med två lag behöver vi minst en deltagare till!

Väl mött!

/​Helen

_______________________________________

Hej Alla!

Brygg (f.​d. Vasaplatsens Brygghus) har allmänbildningsquiz på tisdagar kl. 19:00. Jag har bokat bord för 2 lag = 8 personer (max 4 pers/​lag) till kl. 18:00 för att hinna äta innan.​

Priserna är presentkort á 500 kr / 200 kr / 100 kr för placering 1 - 3. Till skillnad från hur en del arrangörer resonerar så deltar jag ju inte enbart för att det är kul utan jag vill ju gärna nå en bra placering också! Pall-plats smäller helt klart högst, men åtminstone i den övre halvan av deltagarresultaten. Här efterfrågas alltså en del allmänna kunskaper och litet tävlingsinstinkt!

OBS! Platserna är först och främst tänkta till de som kan och vill ses på litet mat innan quizet och för att hinna snacka litet innan, dela upp oss i lag osv. Om någon enstaka ansluter först strax före kl. 19:00 så kan det funka, men då måste jag få besked om detta i god tid innan! Det här gäller också bara i något enstaka fall som sagt.​

Tänk också på att avboka i god tid vid förhinder och du tar självklart ansvar för din nota!!!

Väl mött!

Mvh Helen

Tags: quiz

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vi är så nyfikna på att höra hur du hittat hit. Vi hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.