öppen
aktivitet

Lär dig spela Bridge!

En repris på förra året så ta tillfället i akt och...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Pri-Bri klubblokal Bergsgatan 7 Malmö

En repris på förra året så ta tillfället i akt och se ifall bridge är något för dig och kom på prova på bridge sön den 3 sep kl 13.​00. Denna introduktion är gratis och syftar till att visa hur kul man kan ha vid ett bridgebord. Bridge är kortspelens rolls-royce som alla kan lära sig och du kan lära dig genom att börja någon av våra kurser som börjar V.​37. Är själv bridgespelare sedan många år tillbaka och är även funktionär och tävlingsledare. Gör som en av Citypolarna som gått kursen och har mycket glädje av den. Den jag pratar om är Citysol. Pri-Bri är en av Malmös äldsta bridgeklubbar och har som målsättning att ta väl hand om våra medlemmar och gäster.​
Välkomna!
För mer info se https://www.​svenskbridge.​se/​pri-bri-1936/​bridgekurser<br dolt nummer br dolt nummer /p>

Tags: bridge

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.