öppen
aktivitet

Promenad Lilleby-Sillvik

Slinga ca 9-10 km via Sillviks- och Lillebybadet
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Lilleby Göteborg
2023-07-19 17:00
12 (0 platser kvar)
AJAJ

Vi träffas vid pendelparkeringen, hållplats Lillebyvägen kl 12. Därefter promenerar vi första halvan i hyfsat tempo, en slinga genom skogen som leder oss till Sillvikbadet. Hemvägen går vi en promenadväg vid kusten via Lillebybadet. Rastar för fika/​bad gör vi vid Sillvik och ev vid någon av de mindre badvikarna på hemvägen om majoriteten vill. Alla tar med det de själva vill äta och dricka. Det finns även ett kafé vid Sillviksbadet där man kan handla.​

Vi räknar med att vara tillbaka vid start ca 15. Om någon får bråttom finns möjlighet att ta bussen tillbaka från Sillviks- eller Lillebybadet. (Men då missar man mycket av den finaste vägen)

Aktiviteten ställs in vid regn.​

Tags: promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.