öppen
aktivitet

KinoPremiär: Asteroid City

En film av Wes Anderson
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Biografen Kino
Kyrkogatan 3, Lund (046 - 30 30 80 till Biografen Kino) Lund

Wes Anderson brukar dyka upp på sommaren, och då känns det som Julafton på Kino, med en parad av Hollywoods största skådespelare!

Lördag kl 18.​15 o salong 1. Fribiljetten är tagen! Alla är varmt välkomna/​Ingrid🌅🌅🌅🌅🌅🌅🌅🌅🌅🌅🌅🌅🌅

ASTEROID CITY utspelar sig i en fiktiv, amerikansk ökenstad cirka 1955. Agendan för en Junior Stargazer/​Space Cadet-konferens (organiserad för att sammanföra studenter och föräldrar från hela landet för gemenskap och vetenskaplig konkurrens) blir spektakulärt avbruten av världsomvälvande händelser.​

Medverkande: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Ed Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum, och Rita Wilson.​

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.