öppen
aktivitet

Quiz på Kville

Oj vad grymma vi var sist! 20 av 27 poäng! 8 poän...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Kville biljard
Kvilletorget 2 (031 654334 till Kville biljard) Göteborg
Kostnad din mat
2023-03-21 23:59
4 (Annars ställs aktiviteten in)
13 (3 platser kvar)

Oj vad grymma vi var sist! 20 av 27 poäng! 8 poäng bättre än lågvattenmärket i november 2022 (en skammens och förödmjukelsens dag för den tävlinginriktade). Nu struttar den tävlingsinriktade runt bland ljusa minnen. Minnen av någon som skrev "20 poäng" på ett papper, Minnen av intensiva visk-diskussioner, som slutar i ett väsande "ysss...bra där!". Minnen av att ha besegrat det andra Cip-quiz-laget...(typ som att vinna en budgivning). Leenden som smittar av sig bland pratsjuka undersocialicerade 50-åringar. En servitris/​servitör ler och tanken flyget förbi... tycker hen att jag är snygg tro? Man frågar sig..."Fick Kville biljard en guide Michelin-stjärna eller hur var det nu egentligen?​"

Låter det trevligt? Vill du vara med? Välkommen. Quizen börjar kl 19, men nästan alla kommer kl 18, så att vi hinner äta också.​

Tags: biljard pubquiz quiz

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.