öppen
aktivitet

Vandring Tjörnarpssjön samt Gunnarps tegelbruk.

Vandring på 5,8 km plus 4, 7 km.
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Tjörnarp Tjörnarp station Malmö
2023-03-26 23:59

Hejsan!


Så var det dags igen med en vandring. 🥾🎒Vårfåglarna 💐🌷har nog kommit, och då beger vi oss till vackra Tjörnarp.
Denna vandring blir liksom " två i ett" . Alltså var tar två vandringar på en dag. Vi börjar med runt Tjörnaprssjön 5,8 km (röd markering) sedan så tar vi paus därefter så tar vi ( blå ) markering till Gunnarps tegelbruk 4,7 km.

Dagens program.

- Vi möts upp på Tjörnarp station ( går tåg från Malmö framme 10,17). Där finns också bilparkering.


- Vi börjar på röd slinga Tjörnapssjön runt. Om vi känner för det så gör vi ett snabbt stopp för drickapaus vid halva sträckan.

- Tillbaka vid station eller i dess närhet, så tar vi "lunch". Jag har några engångsgrillar jag tar med så de som känner för det tag med lite korvar🌭🌭🌭 om ni vill grilla. Jag tar senap och ketchup så behöver inte alla ta det med. Efter denna" lunch "så beräknar jag vid ( 13,00- 14,00 tiden)att vi ger oss iväg på vandring nummer 2 eller när vi känner oss redo.

-Denna vandring är till det gamla tegelbruket, blå slinga. Nu har vi sommartid ☀️☀️☀️👍👍 så vi behöver inte känna oss stressade över klockan. Det är ljust till klockan 20,👍👍☀️👍.

Att fortsätta till tegelbruket är ju så klart frivilligt. Men vi brukar ju gilla lite kulturen också. Själv tycker jag att det ser väldigt spännande ut. Samt det är gratis 👍👍 att gå där och titta. Gå in på Gunnarps tegelbruk, så ser ni.


- Efter att vi har gått så länge på tegelbruket som vi tycker vi vill. Så går vi tillbaka till station och avslutar dagen.

Hoppas ni tycker denna heldag verkar kul..

Samt som vanligt kläder efter väder och vi hoppas att vi har ett underbart vårväder med sol och fågelsång.. ☀️☀️☀️🌷💐🌷

väl mött..

Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vi är så nyfikna på att höra hur du hittat hit. Vi hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.