öppen
aktivitet

Aw John Scotts Palace/ dans Blu bar

Tänkte att gå till säsongstart på Radisson Blu ba...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

John Scotts Palace
Södra Hamngatan 2 Göteborg
15 (0 platser kvar)

Tänkte att gå till säsongstart på Radisson Blu bar, tyvärr är jag sent ute o det är nu fullbokat. Så tänkte att vi samlas på John Scotts Palace AW för mat o dryck för dom som vill.​

Jag kommer vara där 16.​30 o har för avsikt att gå vidare till Blu bar.​

NYTT igen::Jag har lyckats få tag i ett bord på Blu Bar,( till 18.​30)det är många som slåss om borden o trycket är högt så jag är glad över att ha fått tag i ett större bord. (15) Bordet kommer mest troligt att vara iden lugnare delen till vänster om storabaren vilket gör det möljligt att prata utan att bli lomhörd:). Jag hoppas att alla vill hänga på men om du av någon anledning inte har för avsikt att gå med till Blu så meddela mig så kan jag meddela Blu.

Vi kommer ha bordet hela kvällen!

Häng på det kommer bli så kul

Tags: mat afterwork

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.