öppen
aktivitet

Quiz

- revanschen
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara inloggad.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
Kville biljard
Kvilletorget 2 (031 654334 till Kville biljard) Göteborg
Kostnad din mat o dryck
2022-12-05 23:59
4 (Annars ställs aktiviteten in)
10 (0 platser kvar)

Nytt lågvattenmärke noterades av mitt lag på Kville biljard kvällen den 9:e november. Med våra ynka 12 poäng säkrade vi sistaplatsen den kvällen. Inga tröstpriser delades ut. (Edward Munchs-Skriet- smilie/ skrattsmilie)

Nu närmar sig nyår, då man summerar sitt liv...vad gick bra?...vad gick dåligt? Då kan man inte ha ett sånt resultat i färskt minne. Nä, nu gäller det! Kurvan måste vända uppåt innan året är slut. Målet är 13 poäng eller mer. Kom och hjälp till är ni snälla. Stämingen är bra, och jag lovar att försöka få mina 2 hjärnceller att samarbeta nästa gång.​

Quizen är mellan 19 och strax före 21, men vi brukar komma kl 18, så att vi hinner äta och prata också. (max ett glas alkohol rekommenderas innan quizen drar igång) Quizen är gratis, men inte mat och dryck. 10 anmälda ger c:a 7 cipare i verkligheten, vilket ger 2 lag (max 4 per lag), som kan ha en liten innebördes tävling mot varandra. Hoppas vi ses. (Jag kanske tar med ett par kompisar om vi behöver fulla lag. I bästa fall blir vi tre lag då.​)

Tags: pubquiz

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vi är så nyfikna på att höra hur du hittat hit. Vi hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.