öppen
aktivitet

INSTÄLLD PGA REGN Nobelvandra vid Vinterviken

Stadsvandring
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Tvärbanans Hållplats Trekanten
Lövholmsvägen 29, Stockholm Stockholm
Kostnad Biljett 245 + ev fika
2022-11-03 18:50
6 (6 platser kvar)
Dold info visas när du registrerat dig.
https://sl.se/

Enligt väderprognosen ska det regna hela lördagen, så jag kommer själv inte att gå.​

Vi ses vid hållplats Trekanten kl. 12.​45 och strosar därifrån tillsammans till Vinterviken, för en guidad promenad mellan kl 13.​30-15. Och kanske en värmande fika efteråt.​

Innan anmälan till aktiviteten här, köp biljett på: <a href='https://book.verdeverdetravel.com/sv/se-gora/2036376/nobelvandra-vid-vinterviken/detaljer?page=3&sorting=st%3Da%3Bso%3Da' dolt nummer /a target="_blank"> (För medlemmar hos Abundo kan enstaka biljetter finnas tillgängliga.​)

Info från hemsidan: "Vinterviken är synonymt med Alfred Nobel och hans fabriker men jag vågar lova att du blir överraskad. Här finns så mycket mer. En vacker skogspromenad ovanför fabriken med utsikt mot Mörtviken ger energi. Du ser fornminnen som spränggropar och en installation.​" - Stefan

Jag har gått på många av hans guidningar och alltid varit nöjd.​

Tags: kultur promenad guidad stadsvandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.