Tips
aktivitet

Dansföreställningen JAZZFÅGLAR

Gratis på Krapperup
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om tipset

Krapperup
Adress saknas Höganäs
Makanz
Kära fågelskådare! Fågelexperter upplyser om att den sällsynta Jazzfågeln förväntas landa i Krapperups Slottsträdgård. Damma av din kikare och följ med på fågelskådning!

Datum: 27 juli
Tid: kl 15.​00-15.​30
GRATIS

Från 6 år

Picknickföreställning. Tag med din egen filt och fika, eller köp ett fikapaket från Krapperups Café. Ta gärna med en kikare (riktig eller hemmagjord) för en extraordinär upplevelse!

Om föreställningen
JAZZFÅGLAR är en färgsprakande dansföreställning där du axlar rollen som fågelskådare, från din trygga plats på picknickfilten. Jazzfågeln är en hybrid av många olika sorters fåglar och en helt unik art. Särskilt framträdande karaktärsdrag är rytmiska rörelser, isolationer i enskilda kroppsdelar, snabbt fotarbete och en rörlig torso, höft och nacke. Jazzfågeln dansar och flyger gärna i grupp - hittils har en flock av tre synts i Sverige till tonerna av jazzmusik. Vart flyger de härnäst? Skulle du känna igen den sällsynta fågeln om du såg den? Damma av din kikare och börja leta!

Föreställningen passar speciellt bra för dig från 6 år, men även yngre och äldre publik välkomnas varmt.​

https://www.​krapperup.​se/​se/​evenemang/​kollektivet-jazzfaglar/​
Tags: dans fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.