öppen
aktivitet

Cykla i Danmark

Vi cyklar Helsingör till Köpenhamn
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö

Vi tar cykeln med på tåget, avgår från Malmö C 8:41 tågnr 1708. Till Helsingborg sedan färjan över till Helsingör, där vi påbörjar vår cykling. Strandvägen Helsingör- Köpenhamn är ca fem mil, några backar annars en fin tur utmed havet , passerar några fiskeläge där vi stannar o äter en bit, är det fint väder så kan man bada i havet. När vi kommer ner till Köpenhamn så äter o dricker något gott, sedan tar vi tåget hem. OBS om någon ansluter på annat vis, meddela detta, på tåget finns anvisade platser för cykel. Kostnader, cykeln på tåget i Skåne är gratis, på färjan 64 kr, tågbiljett Köpenhamn- Malmö ca 100 kr annars egna utgifter.​Välkomna till en fin cykeltur i Danmark. 🚲🌤

Tags: cykel

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.