öppen
aktivitet

Tågresa runt till Trestad

En tågresa där vi har chans att umgås en hel dag. ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Centralstationen innanför entrén Drottningtorget Göteborg
Kostnad Resa 175-245 kr (ladda zon A e
2022-04-07 23:59
3 (Annars ställs aktiviteten in)
10 (6 platser kvar)

Vi samlas vid Centralen 8:25 prick. Vi åker med Västtåg upp till Uddevalla först, går på <a target="_blank" href="https://www.bohuslansmuseum.se/" target="_blank">Bohusläns muséum</a> och äter sedan <a target="_blank" href="http://www.kajkant.se/" target="_blank">lunch där</a>. På eftermiddagen vidare till Vänersborg för en sväng och sedan Trollhättan för middag på <a target="_blank" href="https://www.strandgatan.com/index.html" target="_blank">"Café och Restaurang Strandgatan"</a>. Ladda ner appen ToGo eller åk på kontoladdning Västtrafik. Har du månadsladdning Göteborg eller är pensionär kostar det 70 kr enkel väg till Trestad. Ladda bara ner zon B och C då. Annars är priset105 kr. Plus 35 för turen Uddevalla-Trollhättan. Spårvagnen till centralen ingår i biljetten. Maten kostar men muséet är gratis. Vi åker från Göteborg 8:40. Hemma igen 19:00 eller 20:00. Tåg går varje timme från Trollhättan. Jag sätter 10 deltagare. Kan du inte hänga med nu så får det bli fler resor! Ni som är lite yngre får väldigt gärna hänga med också.​

Var och en står för sina kostnader.

Klas (grönoasfalt)

Tags: mat museum

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.