öppen
aktivitet

Konsthallen Artipelag

Promenad och utställningar i naturskön miljö
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Artipelag Gustavsberg Artipelagstigen 1 Gustavsberg Stockholm
Kostnad 225
2022-04-01 23:59
10 (5 platser kvar)

Obs ändrad tid!

Under våren 2022 ställer den danska samtidskonstnären Tal R ut sina skulpturer och teckningar på konsthallen Artipelag. Jag tänkte det skulle vara kul att se det och även andra utställningar som pågår på detta fina museum som jag länge har velat besöka. Vi inleder med en promenad i de vackra omgivningarna. Vi ses 10.​55 vid Slussen läge M för att ta buss 474 mot Hemmesta/​Mölnvik till Värmdö marknad. (bussen avgår 11.​02). Därifrån går vi ca 3,5 km till Artipelag. Vi ser utställningarna, promenerar i området och fikar eller äter, sen tar vi bussen tillbaka till stan. För de som inte vill promenera finns en anslutningsbuss, 468, mot Hålludden, går på andra sidan vägen, gå av vid hållplats Hålludden, ni får själva kolla med SL när den går. Kostnaden blir 225 kr för museiinträde plus vad det kostar att att äta/​fika.​

Tags: dans fika promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.