öppen
aktivitet

Franskaträff

Je suis ravie que plusieurs des personnes ont expr...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stadsbiblioteket Kung Oscars v. 11 Malmö
Je suis ravie que plusieurs des personnes ont expressé son intéresse de parler français, même sÑils ne peuvent pas joindre la date proposée, le mardi.

Puisque la seule personne qui sÑa marquée sûr pour cette activité, a changée dÑavis, je change la date pour lundi le 24 novembre. JÑespère que cela serait mieux pour tous et jÑespère quÑon peut avoir une bonne discussion en français !

För alla oss som tycker om franska, kan tala lite grann, ganska mycket eller precis har börjat lära oss, tänkte jag att det skulle vara roligt och nyttigt att öva på färdigheterna genom att träffas och prata lite grann.​
Vi kan träffas i entrén till Malmö Stadsbibliotek klockan 18.​00.​

Själv är jag ganska nyinflyttad i Malmö och skulle gärna vilja lära nya vänner här, särskilt några som kan och är intresserade av franska. Både tjejkompisar och killkompisar.
Tags: fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.