öppen
aktivitet

Babel - Eric Gadd

Babel hälsar ännu en gång oss CityPolare varmt väl...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Babel (fd. Jeriko)
Spångatan 38 (040-57 98 97 till Babel (fd. Jeriko)) Malmö
Babel hälsar ännu en gång oss CityPolare varmt välkomna till en koncert. Denna gång ingen mindre än ERIC GADD.​<br /> <br /> De fyra först anmälda hamnar på gästlistan och går därmed in gratis. För övriga finns möjlighet att köpa biljett för 260:- vid dörren eller 240:- genom Babels hemsida.​<br /> <br /> Om artisten:<br /> <br /> <i>Mr Själ är i huset! Han må vara Sveriges stora soulkung, men det är dåtid. Av mer värde är att nya skivan är en uppvisning i svensk pop. Eric Gadd packar in sitt fullt utrustade 8-mannaband och bjuder på toner som får människor att leva och känna.​<br /> <br /> Eric sjunger äntligen på svenska igen, och har slösat all sin funkighet, skitighet och upptäckarlusta på att ge oss något som inte bara svänger våra lurviga - det här är musik som består. Men musik på skiva och musik på scen är två olika saker, och Eric har bestämt sig för att inget ska lämnas åt slumpen i år.​</i><br /> <br /> Babels portar öppnar kl.​1930 och artisten går upp på scen kl.​2130.​
Tags: musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.