öppen
aktivitet

Förfest

En repris från den 6/9! Vi samlas hos mig för lite...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Horsensgatan 100 Karlstad
Kostnad Drickat oc
10 (1 platser kvar)

En repris från den 6/​9! Vi samlas hos mig för lite trevlig samvaro, spelar spel, sjunger Singstar, beställer hit mat från en pizzeria och äter samt lyssnar på god och glad musik!
Uppdatering! Nya såväl som gamla cippare är välkomna! Totalt räknar jag med att vi blir ca 15 personer, vilket betyder att ca 5 personer är kompisar från annat håll. Kom med ni nya cippare! Ni kommer aldrig att ångra er!
Vi ses!
PS. Lite extra info. Jag har två innekatter varav en är långhårig. Bara så att ni vet så att inte någon av er får en allergisk reaktion och måste till sjukhus.​

<p dolt nummer /p>

1) Träffas utanför pizzeria 91:an på Horsensgatan 3 eller vid den vedugnseldade pizzerian på norrstrand vid Nobelplan och SEDAN GÅ HEM TILL MIG efter det!

2) Vi skippar ätandet tillsammans helt och äter bara snacks (som jag bjuder på) och dricker det spom var och en har med sig!

Anledningen till detta är att jag har insett att 15 personer nog inte får plats här ändå, om alla ska äta här samtidigt.​

De som däremot kommer långtifrån (Göteborg, Uppsala och Trollhättan) kommer jag ändå ev. att äta tillsammans med.​

Vad säger ni om dessa förslag? Kom med synpunkter!/​Anjela

Tags: musik mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.