öppen
aktivitet

Stöd din lokala krog!

Det här är ingen aktivitet egentligen, men samtid...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Göteborg med omnejd Göteborg

Det här är ingen aktivitet egentligen, men samtidigt förhoppningsvis flera aktiviteter i aktiviteten! 😊

Jag ser det mest som en reaktion på det andra nödropet på två dagar. Den här gången från Gastrogate Restaurangservice.

Många restauranger och caféer har tappat kunder, de flesta upplever total ödeläggelse i sina lokaler. Vill ni att de ska finnas kvar när allt återgår till det normala? Det vill i alla fall jag!

Istället för att ställa dig vid spisen i kväll så ber jag dig att lyfta på luren till kinakrogen nere på gatan eller sushibaren borta på torget och beställa takeaway. Vissa har ju faktiskt även utkörning!

Om du känner dig frisk och tycker det är roligare att äta ute, ja men besök då den lilla italienska kvarterskrogen eller puben runt hörnet istället.​

Royne (Kra på CiP) och jag hade egentligen tänkt laga mat hemma, men har istället bestämt oss för att stödja vår närmaste grekiska restaurang som har fantastisk meze och som vi för allt i världen inte vill ska slå igen!

Om ni vill göra vad ni kan för att stödja er favoritkrog och/​eller lokala restaurang visa då det genom att markera intresse, sätta upp er eller skriva ett inlägg här!

Ha en riktigt god middag och ta hand om er!

Mvh Helen

Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.