öppen
aktivitet

AW: Jerntorgets Brygghus

Precis vid Järntorgets hållplats
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Jerntorgets Brygghus
Järntorget 4 413 04 Göteborg (+46 (0)31 14 77 74 till Jerntorgets Brygghus) Göteborg
2020-05-22 15:00
6 (Annars ställs aktiviteten in)
15 (2 platser kvar)
Dold info visas när du registrerat dig.

Uppdatering 24/​?3: Liseberg stänger på obestämd tid. Hade sett fram emot en 5 kamp så här års. Men under omständigheterna så är det för tillfället inte möjligt. Jag har istället bokat bord på Jerntorgets Brygghus den 22 maj ist för 24 maj. Hoppas ni har möjlighet att komma. ?

Uppdatering 19/​??​?​?​3: Läste igår kväll att Liseberg skjuter upp sin säsongspremiär från den 25 april till den 16 maj pågrund av viruset. Därför skjuter jag upp den från den 10 maj till den 24 maj istället. Skulle det vara så att premiären skjuts upp ännu mer gör jag om denna aktivitet till något annat kul :D
Hoppas ni har förståelse.

Sommar, sommar och sol (hoppas jag) ??​?​?​

Vi träffas innanför stora entrén kl 13 och kör en 5 kamp. Sedan sätter vi oss på Tyrolen, äter för dom som vill, dricker och dela ut ett litet pris

Tags: fika afterwork

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.