öppen
aktivitet

Babel: Veronica Maggio!!!

Babel bjuder in CityPolarna för en koncert med Ver...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Babel (fd. Jeriko)
Spångatan 38 (040-57 98 97 till Babel (fd. Jeriko)) Malmö
Kostnad 120:-
<br /> Babel bjuder in CityPolarna för en koncert med Veronica Maggio!!!<br /> <br /> Pris: 120:- vid förköp på <a href= http://babelmalmo.se/pastell/081011 target= _blank target="_blank">Babels Hemsida</a>, där information om koncerten oxå står att finna.​<br /> <br /> Eftersom Babel älskar CityPolarna och CityPolarna älskar Babel har vi dessutom fått fyra fripass att lotta ut! Lottningen, som kommer att ske enligt lappar i hatten -principen, kommer att ske nu på fredag kl.​20, med de som då anmält sig som säkra ( Kommer ) fram tills dess.​<br /> <br /> Så in och anmäl er, alla ni som inte fick nog av Veronica Maggio på aktiviteten under Malmöfestivalen i somras! :)<br /> <br /> Needless to say, men jag gör det ändå: vänta givetvis med att beställa biljetter via Babel tills utlottningen är genomförd.​<br /> <br /> Jag har satt starttid kl.​22 för den här aktiviteten, Veronica går upp på scen först vid midnatt, vilket kan vara bra att känna till. Så får vi se om det arrangeras nån spontan förfest eller likande.​<br /> <br /> Ses på Babel!<br /> <br /> <i>PS: Varför inte längre först till kvarn? . Jo, därför det har kommit in feedback om att det är orättvist mot de som inte har möjlighet att logga in lika ofta som andra. Därför tror vi att utlottning kan komma att bli en lite mer rättvis metod.​</i>
Tags: konsert musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.