öppen
aktivitet

Spökvandring på söder..

En höstkväll känns som rätt tidpunkt för en liten ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Van Der Nootska Palatset Stockholm
Kostnad 100:- + ev
En höstkväll känns som rätt tidpunkt för en liten spökvandring på söder. Fika/​öl efter avslutad vandring på någon trevlig pub.​<br /> <br /> Kommer man här ensam utan vittnen utanför Van Der Nootska Palatset lördagskvällar, då syns här ett svagt grönt sken leta sig ut genom springorna - det är Melusina som tar sitt lördagsbad förvandlad till sjöjungfru. I månljusets svaga sken dyker det upp en gammal grå gestalt med nattmössa och spindelvävsliknande hårtestar - ingen fara, det är bara Swedenborg som är ute och vandrar. Han bodde här på söder i kvarter mullvaden - men dog i London där hans huvud försvann spårlöst...<br /> <br /> <br /> En Barnmorska utan ansikte och en Spökmässa hinner vi även med innan de kallsvettiga husfasaderna börjar tränga ihop sig mot oss, Mike the poet med skådespelare hälsar välkomna till spöksöder...<br /> <br /> <br /> Samling vid Van Der Noothska palatset, St Paulsgatan 21<br /> Biljett 100 kr / barn 50 kr.​<br /> Förbokning krävs ej, biljett köpes vid turens start. <br /> <br /> <a href= http://www.mikethepoet.com target= _blank target="_blank">mikethepoet.​com</a> <br />
Tags: barn vandring promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.