öppen
aktivitet

Royal Republic + support

Sveriges bästa partyrockband
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

KB
Bergsgatan 18 Malmö
Kostnad 200 kr (ord pris 295 kr)
5 (0 platser kvar)

Äntligen spelar Royal Republic på hemmaplan. De är annars mest ute i Europa när de spelar. Spelar de i Sverige blir det Sweden Rock Festival i första hand. De har erövrat stora delar av Europa och speciellt i Tyskland är de stora och spelar ofta där på de största konsertsalarna för utsålda hus. Missa inte denna konsert på KB och upplev Sveriges utan tvekan bästa partyrockband. Lyssna på youtubeklippen nedan och försök samtidigt sitta still. Du kommer inte att klara det. Vi har fått ett bra pris på biljetterna, 200 kr (ord pris 295 kr).​

ROYAL REPUBLIC bildades i Malmö 2007 och är ett av Sveriges främsta rockband och definitivt Sveriges största partyrockband. Det är gung och fart i musiken och det är omöjligt att sitta still. De har nyligen släppt sitt fjärde studioalbum, som många tycker är bland årets bästa album. Så här skriver KB på sin hemsida om konserten på KB:

"I våras släppte rockfavoriterna Royal Republic sitt fjärde album – ”Club Majesty” – och nu i sommar fick vi se musikvideon till singeln ”Like a Lover”. Efter en intensiv sommarturné i Europa är det åter igen dags att spela på hemmaplan och den 19 december besöker de KB tillsammans med Blackout Problems som support!

Sedan starten 2007 har Royal Republic växt sig till ett av Sveriges främsta rockband och musikexporter. Efter deras första gig tillsammans visste de att det här var början på något stort. Magin var oundviklig. Med energiska låtar, vassa kostymer och starka personligheter är det inte konstigt att de fått ett så starkt fäste på den svenska musikscenen.​

Att definiera deras musik går inte. Garagerock, poprock, och nu även discorock med släppet av nya albumet ”Club Majesty”. Sångaren Adam Grahn beskriver bandet och deras musik: ”We’re, like, nerds. And we always tried to hide it a little bit. It was always a case of ‘this isn’t rock and roll’, and we were like ‘yeah, but we can sing four-part harmonies, and we can do all these things that your average guitar rock band may not be able to pull off. So what are we so afraid of? Let’s buy those fucking golden sequin jackets and get bouncy!”

I sommar hade vi turen att se Royal Republic på Gröna Lund och Sweden Rock, den 19 december ser vi dem live på KB, Malmö.​"

Här får du några smakprov.​

https://www.​youtube.​com/​watch?​v=​D_YCl7pp7XU

https://www.​youtube.​com/​watch?​v=​9GukzX2wJlQ

https://www.​youtube.​com/​watch?​v=​zxlDep3u7WQ

https://www.​youtube.​com/​watch?​v=​dhcGNN9r1D4 Mer än 6,8 milj visningar

<p dolt nummer strong> betalning senast den 17 december. Du har full ångerrätt (pengarna tillbaka) fram till att jag ska redovisa (sista bet-dag). Det går bra att boka flera biljetter.​

SAMLING OCH BILJETTUTDELNING. Din biljett finns i kassan. Uppge ditt namn i entrén. Insläppet är kl 19.​00 och spelningen börjar kl 20.​00.​

FÖRSITS. Beroende på intresse kommer jag att ordna en försits i närheten. Återkommer i så fall.​

TIPS. Ha med dig kontanter till garderobsavgiften (30 kr).​

.​

MINA KOMMANDE AKTIVITETER

27 nov. Brecht - i mörka tider med erbjudande. Hipp

28 nov. The Aristocrats. KB

29 nov. Varieté Victoria. Victoria Teatern

30 nov. Peter O Ekberg/​Chico´s Crew. Café Aé

1 dec. Skönheten & Odjuret - favorit i repris. Malmö Opera

3 dec. Arkeologiska utgrävningar i S;t Petri yrka. Stadsarkivet

5 dec. Studiebesök på SVT.​

5 dec. Yvette Eklund Band. Café Alé

7 dec. Allsång på operan med Rickard Söderberg. Malmö Opera

7 dec. Dan Baird & Homemade Sin. KB

8 dec. Nalles julstämning. Malmö Live

13 dec. The Buckaroos - 35 årsjubileum. Victoria Teatern

15 dec. Mozarts Requiem - favorit i repris. Malmö Opera

18 dec. Ten Years After. KB

19 dec. Royal Republic + support. KB

21 dec. A Tribute To Led Zeppelin. KB

26 dec. Tosca - opera av Puccini. Malmö Opera

27 dec. En handelsresandes död. Intiman

28 dec. Skönheten och Odjuret - 3:e gången. malmö Opera

29 dec. Hans och Greta - favorit i repris. Hipp

31 dec. Nyårsgala 2019. Malmö Live

Tags: musik konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.