öppen
aktivitet

Sommarlund med Louise Hoffsten!

Jag tänkte passa på att njuta av en fin konsert i ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Vita scenen Stadsparken Stadsparken, Lund (Svanegatan) Lund

Jag tänkte passa på att njuta av en fin konsert i Stadsparken ikväll och det skulle vara kul med sällskap!

Jag har inte varit där tidigare så jag vet inte var det är bäst att ses, men jag meddelar när jag är på plats. Jag står där från ca kl 18 till 18.​15 innan jag tar en plats, konserten är kl 19-20. Medtag gärna något för egen picknick. Jag har ett litet orange paraply (ihopfällt troligen) för att bli igenkänd.​

Från Sommarlund:
Louise Hoffsten, Sveriges bluesdrottning har en respektingivande 30-årig solokarriär, som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz. Hon har med sin musik successivt och med en självklarhet spelat sig in i publikens hjärta. Nu får du chansen att se henne i ett intimare, mindre och avskalat format. Låtar från hela hennes karriär levereras tillsammans med två gitarrister, en basist och framförallt har hon med sig sin röst och sitt munspel!

Tags: musik konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.