öppen
aktivitet

Skrivargruppen

Kom och skriv tillsammans
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Cafe Ariman
Kungsgatan 2 (046-131263 till Cafe Ariman) Lund
www.ariman.se

Andra träffen med en nystartad skrivargrupp.​

Tiden när vi ses ska helst gå åt till att skriva. Vi startar med en eller två mindre skrivövningar och därefter tar vi egen skrivtid. Ett kortare feedback-moment på plats kan vi också få in.​

Vill du ha en övning så du kommer igång? Skriv om dig själv när du befinner dig i en situation och på en plats du aldrig tror att du kommer hamna i/​på.​

Uppdatering till skrivövningen/​"hemläxan" ovan
Vi tror det är svårt hinna läsa texterna på plats samt vill gärna hinna med lite egen skrivartid också och inte bara använda hela mötestiden till att ge feedback, därför föreslår vi följande:
De som vill ha eller vill ge feedback meddelar mig en epostadress senast onsdag. Jag skickar ut ett ebrev så att alla får epostadresserna. Den som har en text skickar den till alla på listan, gärna senast fredag så man hinner läsa i helgen. Det betyder alltså att din epostadress kommer att synas för övriga. Vill du inte detta, får du höra av dig så löser vi det på annat sätt. Jag hittar inte någon annan lämplig funktion på citypolarna eller annan plats för att dela texter, men om någon har ett tips får ni höra av er.

Vi avsätter tid för att framföra synpunkter på övriga texter vid träffen. Fokusera på någon sak som fungerar bra i texten och ge konstruktiv kritik på någon del som kan bli ännu bättre. Vi går inte in på detaljer i texterna, har man många funderingar på en text får man gärna berätta det för personen separat.

OBS! Det är inget krav att skriva eller ge synpunkter på en text. Du får gärna delta i skrivargruppen ändå med skrivövningar och egen skrivtid.

Tags: skriva skrivande skrivargruppen

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig
och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.

Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad.
Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och
en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.