öppen
aktivitet
Tillbaka

Midsommarafton: Grilla vid spegelblankt hav/sjö om fint väder

Om det är fint och varmt väder så skulle jag nog ...
Fler tips på aktiviteter.
Aktiviteten har ställts in.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.
Göteborg
2019-06-21 13:00
5 (Annars ställs aktiviteten in)
Anonym_36012

Om det är fint och varmt väder så skulle jag nog vilja vara vid havet eller vid någon sjö och grilla lite. Antingen på dagen eller sen eftermiddag/​tidig kväll. Få saker är så rogivande som en kväll vid vattnet när vinden mojnat och vattnet ligger spegelblankt. Vinden brukar ju ha en benägenhet att mojna på kvällen och så hände även den senaste varma dagen vi hade då det var rejält blåsigt på dagen och när jag var på väg hem från Delsjöområdet var det riktigt fint med närmare 30 grader i skuggan dessutom. I delsjöområdet finns dessutom många fina ställen med bord och bänkar alldeles vid vattnet som skulle passa perfekt att sitta bekvämt vid utan att få ryggskott... Men det finns även fina ställen med klippor att ligga vid samt ställen där både finns bänkar och klippor.

Ställen som skulle kunna fungera för mig är till exempel Stora Amundön, Smithska Udden, kanske Hovåsbadet, kanske Saltholmen, samt känner som sagt till några ställen i delsjöområdet.​

Slottsskogen är bra som backup-plan om vädret är mera osäkert tänker jag.​

Skriv om vad ni vill och tycker i kommentarer om ni vill så får vi se vad det blir på midsommarafton avseende väder och och tyckande :-).

Tags: bada grilla

För dig som kommer

Frågor & kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare