Tänk på att följa myndigheternas rekommendationer gällande COVID-19, som du kan läsa mer om på Folkhälsomyndighetens hemsida och ta hand om varandra.
Skärpta krav kring inomhusaktiviteter och fysiskt avstånd utomhus. Det är ditt eget ansvar att avboka eller lämna aktiviteter som inte håller måttet.

öppen
aktivitet
Tillbaka

Fribiljett till förhandsvisning av Long Shot

Välkommen på vårens stora medlemskväll! Välkomn...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
Filmstaden - City - Storgatan
CiP-betygCiP-betygCiP-betygCiP-betyg
Storgatan 22 Malmö
Kostnad 0 kr
2 (0 platser kvar)

Välkommen på vårens stora medlemskväll!

Välkomna våren med ett gott skratt! 2 maj är det dags för vår stora medlemskväll, där du som medlem bjuds på en härlig bioupplevelse. Denna gång förhandsvisar vi romantiska komedin "Long Shot" med Charlize Theron och Seth Rogen i huvudrollerna och du bjuds på både popcorn och dryck.

OBS! Insläpp i salong kl. 17:30 och därefter sker roliga saker i salongen, så kom i tid! Kl. 18:00 startar filmen.​

Om filmen

Han är en hårdkokt politisk journalist med en talang för problem. Hon är en av landets högsta diplomater med en talang för ... ja, allting. När Fred Flarsky återförenas med sin första förälskelse som också råkar vara den nuvarande amerikanska statssekreteraren Charlotte Field, charmar han henne med sin ironiska humor och hans minnen av hennes ungdomliga idealism.

I sina förberedelser för att ta sig in i Vita Huset, anlitar Charlotte Fred för att hjälpa till med att skriva hennes kampanjtal och deras omistliga attraktion leder till en världsomspännande kärleksaffär. Men Freds sorglösa och lite obetänksamma öppenhet kan stoppa hennes valkampanj innan den ens börjar. Filmen omdefinierar termen "internationella relationer" med en respektlös, rolig och oväntad kärlek.​

I övriga roller ser du bland andra Alexander Skarsgård, Andy Serkis, O'Shea Jackson Jr. och Randall Park. Regi: Jonathan Levine.​

Jag har två fribiljetter, en till mig själv och till den citypolare som verkligen kan och vill gå tillsammans med mig.​

Vi träffas kl.​17 utanför Filmstaden.​

Tags: film

För dig som kommer

Frågor & kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare