öppen
aktivitet

En längre cykeltur

Kom och ställ upp för premiär loppet av cykeltur m...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Olympia Helsingborg
Kostnad 300+hemtra
Kom och ställ upp för premiär loppet av cykeltur mellan Helsingborg som start plats till Malmö som blir mål gång. Hela sträckan är mätt till ca 93km Ni som är boende i Malmö får gratis transport av cykeln till Helsingborg. Vi från Helsingborg får våra cyklar gratis transport hem till startplatsen igen.​<br /> Om fysiken inte tillåter kan man bryta efter ½ sträckan som också räknas som mål. Jag tänker fullfölja hela sträckan! Det har varit min dröm att få cykla till Malmö. Orsaken att jag inte har gjort det är osäkert vägval till Malmö då cyklister inte får färdas på motorväg. Det ger lite respekt och utmaning att genomföra loppet. Detta året ska ses som ren motions / tränings lopp.​<br /> Nästa år ska det blir tävling med tids tagning. Även motionärer är välkomna då också. Pris kommer att ges även för detta året samt Diplom för dem som deltagit och kommer i mål. Det kommer att finnas 4 stationer längs med sträckan och det bjuds på vatten eller annan dryck och lättare förtäring. <br /> Läs om loppet på www.​christianloppet.​se <br /> <br / dolt nummer br /> (= efteranmälan )<br /> <br /> Observera att detta kommer att vara en åter kommande tradition årligen med start 2008.​<br /> Kul att vara först på plan och känna av hur det känns.​
Tags: cykel gratis

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.