öppen
aktivitet

Förfest

Förfest hemma hos mig med lite löst folk (läs icke...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Horsensgatan 100 Karlstad
Kostnad Drickat...
20 (19 platser kvar)
Förfest hemma hos mig med lite löst folk (läs icke-cippare och några cippare), men om det nu finns någon som vill börja cippa här i Karlstad, är ni mer än välkomna hem till mig denna kväll! Jag bjuder på snacks och ni tar med er det ni tänker dricka. Om någon vill spela spel, så kan jag bara nämna att jag har en version av TP, yatsy, Fia, pictionary mm, men om någon vill spela något annat, är det bara att ta med det. Jag har också införskaffat playstation 2 så nu kan vi sjunga Singstar hela kvällen om vi vill det! Vill ni ta med någon ytterligare person, så gör gärna det.​<br /> <br /> Lämna gärna besked senast den 1/​9 om ni kan komma eller inte samt hur många ni blir, så att jag säkert vet att vi får plats här i min etta på 51 kvm. Det lite lösa folket, som är inbjudna, är 12 till antalet bara så att ni vet det! Hoppas vi blir ett glatt gäng!<br /> <br /> PS. Jag har två innekatter, varav en är långhårig, så är ni allergiker, bör ni nog tänka på det.​
Tags: sällskapsspel mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.