Tänk på att följa myndigheternas rekommendationer gällande COVID-19, som du kan läsa mer om på Folkhälsomyndighetens hemsida och ta hand om varandra.
Skärpta krav kring inomhusaktiviteter och fysiskt avstånd utomhus. Det är ditt eget ansvar att avboka eller lämna aktiviteter som inte håller måttet.

öppen
aktivitet
Tillbaka

Allsång på operan med Rickard Söderberg

Världens bästa allsång
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
Malmö Opera
CiP-betygCiP-betygCiP-betygCiP-betygCiP-betyg
Ö. Rönneholmsvägen 20 (Biljettkassa 040-20 85 00 till Malmö Opera) Malmö
Kostnad 135 kr
74 (2 platser kvar)

Biljetterna till denna aktivitet är sedan mycket länge helt slutsålt på Malmö Opera. När mina platser är slut är det helt slut. Rickard Söderberg är populär. Vill ni se bilder och en video från Allsången den 2 februari, så gå in på min FB-sida. Då kanske ni förstår.

ALLSÅNG PÅ OPERAN MED RICKARD SÖDERBERG har utvecklats till en makalös succé. Vi som har varit där förstår varför. En mer glädjefylld lördagseftermiddag är svårt att föreställa sig. Den glädjen Rickard Söderberg förmedlar ut till publiken är enorm. Han lyckas få alla 1500 i publiken att ge allt. Och då menar jag allt. Ibland känns det som om man har kommit till det värsta frikyrkomöte :). Världens bästa allsång!

BILJETTER OCH BETALNING. Jag har bokat ett begränsat antal biljetter till säsongens sista Allsång den 6 april kl 13.​​​​00 på Malmö Opera. Biljettpriset är 135 kr och det är onumrerade platser. Jag behöver din betalning senast den 12 mars. Du kan swisha (helst) till eller SEB . Glöm inte ditt Cipnman och aktivitet. Du har full ångerrätt (pengarna tillbaka) fram till att jag ska redovisa (sista bet-dagen). Du kan boka flera biljetter, men då krävs inbetalning för att säkra antalet.​​​

SAMLING OCH BILJETTUTDELNING. Eftersom det är onumrerade platser och slutsålt (1500 pers) kommer jag att vara vid ingången redan kl 11.​​​​00. Portarna öppnar kl 12.​​​​00. Du kan komma när du vill, men vill du ha en bra plats råder jag dig att komma tidigt. Kommer du väldigt sent lämnar jag biljetten till personen till höger vid insläppet.​​​​​​​​​​​

EFTERSITS OCH FLER AKTIVITETER. Jag kommer senare att lägga ut förslag på en eftersits och ytterligare en aktivitet på kvällen. Den aktiviteten kommer att bli humorfylld. Dags för en ny superlördag!

.​​​​​

MINA KOMMANDE AKTIVITETER

9 feb. Bistro Queen - Försits Hipp Night

9 feb. Hipp Night

10 feb. La traviata - för sista gången

13 feb. Den flygande holländaren

20 feb. Ett självmords anatomi - regi Suzanne Osten

23 feb. Ida Bang & The Blue Tears

28 feb. En hyllning till Ella Fitzgerald

1 ma. Konerthuset Malmö Live - en magnet för City

1 mars. Lars Demien & David Tallroth

20 mars. Oscar Liljas försvinnande

30 mars. Matilda the Musical

6 apr. Allsång på operan med Rickard Söderberg

27 apr. S:t Petri kyrka - orgelinvigning

Tags: opera

För dig som kommer

Frågor & kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare