Tänk på att följa myndigheternas rekommendationer gällande COVID-19, som du kan läsa mer om på Folkhälsomyndighetens hemsida och ta hand om varandra.
Skärpta krav kring inomhusaktiviteter och fysiskt avstånd utomhus. Det är ditt eget ansvar att avboka eller lämna aktiviteter som inte håller måttet.

öppen
aktivitet
Tillbaka

Fribiljett till förhandsvisning av Destroyer

Om filmen LA-polisen Erin Bell återfår kontakte...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.

Om filmen
LA-polisen Erin Bell återfår kontakten med det kriminella gäng hon för ett tjugotal år sedan infiltrerade undercover tillsammans med partnern Chris. Att på nytt möta gängmedlemmarna väcker traumatiska minnen av ett uppdrag med katastrofal utgång, och triggar den hämndlystnad som länge förföljt Erin. Hon tvingas åter konfrontera den hänsynslöse gängledaren Silas, samtidigt som hon desperat tacklar sitt livs svåraste uppdrag: att hålla sin sextonåriga dotter från den sortens män hon själv kommit att förakta.​

Ska Nicole Kidman få en andra Oscar för sitt starka, kompromisslösa porträtt av Erin Bell i kriminaldramat "Destroyer"? Många kritiker säger att hon aldrig varit bättre och hennes härjade uppenbarelse chockar publiken. Sebastian Stan spelar Chris, Erins kollega och pojkvän, som tillsammans med henne utsätter sig för livsfara under uppdraget att sätta dit Silas gäng.​

Regi: Karyn Kusama.​

Jag har två fribiljetter, en till mig själv och en till den citypolare som verkligen vill och kan gå med mig på filmen !!!

Vi träffas inne på Filmstaden kl 17.​20.​

Tags: film

För dig som kommer

Frågor & kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare