öppen
aktivitet

Fribiljetter till förhandsvisning av Sune vs Sune

Måndagen 12 november klockan 17:30 har du chansen ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Royal
Södra Tullgatan 4 Malmö
Kostnad 0 kr
4 (0 platser kvar)

Måndagen 12 november klockan 17:30 har du chansen att ta med familjen (eller ett barn i ditt liv) på en riktig helkväll, då vi förhandsvisar det svenska familjeäventyret "Sune vs Sune". Dessutom bjuder vi på popcorn och dryck.​

Om filmen
När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också, och det är ju verkligen ingen bra start på fyran. Sune måste använda all sin list för att inte Sophie ska lämna honom och välja den nye Sune. Samtidigt känner Håkan att hans storebror håller på att sugas upp i de vuxnas tråkiga värld, pappa Rudolf får en ålderskris och vill säga upp sig för att satsa på musiken och mamma Karin blänger avundsjukt på nya Sunes perfekta mamma och hennes ännu mer perfekta bil. Välkommen till familjen Andersson!

I rollerna ser du bland andra Fredrik Hallgren, Tea Stjärne, Elis Gerdt, Sissela Benn, Baxter Renman, John Österlund, Lily Wahlsteen, Shima Niavarani, William Spetz och Marie Robertson. Regi: Jon Holmberg.​

Jag har fyra fribiljetter till filmen,en till mig själv och tre till dom citypolare som VERKLIGEN vill och kan gå tillsammans med mig och sätter sig på som kommer !!!

Vi träffas utanför Royal kl.​17.​

<p dolt nummer /p>
Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.