öppen
aktivitet

Promenad på söderåsen

Vi träffas på Skåneledens campsite pluskod 34MG+45...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Krika skog klippan Helsingborg
2018-10-12 23:59
4 (Annars ställs aktiviteten in)
Dold info visas när du registrerat dig.

Vi träffas på Skåneledens campsite pluskod 34MG+45 Klippanc. För er som tar tåg buss in till Klippan kan vi hämta upp 3 stycken i bil kl 12,00, och ni som tänker köra upp men är osäker på att hitta kan hänga med oss från stationen. Rundan är lite över 1 mil i varierande terräng skog väg och stigar, det finns mycket att se på vägen och man möts ständigt av nya överraskningar. Vi går halva skåneleden för att sedan vända tillbaka på grusväg. Ta gärna med er fika dricka och kameran ( mobilen duger bra ) och bra kläder. Vi har gått där en gång innan och då såg vi hjortar glador hökar och hästar, vi får hoppas på att se fler djur i skogen.​

Tags: promenad fika söderåsen natur djur skåneleden naturvandring fotograferande

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.