öppen
aktivitet

Dansk cykeltur m grillfest

Europas Största Grillfest.... Andra lördagen i j...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Duemose/Gribskov Helsingør
Kostnad Färja - Tåg
2018-07-11 20:00

Europas Största Grillfest....

Andra lördagen i juli varje år bjuder Maarum Kulsvierlaug in till sin stora grillfest i Duemose (strax norr om Hilleröd) i en av Danmarks största skogar - Gribskov.​

<p dolt nummer /p>

Vi kan cykla fr Helsingör (2x2½ mil) - eller börjar med danskt tåg, och cyklar sista biten genom skogen (1½ km). Cyklarna lastas då gratis in på Lokalbanen i Helsingör och vi stiger av vid Kagerup trinbret. Resan tar 1 timme och kostar max 2x68 DKK plus färja. Före avresan tänker jag fixa lite grillmat i Fakta-butiken!

PS Om någon saknar cykel - så har jag en att låna ut!

Räkna med heldagsarrangemang! Telefonnummer för samordning får ni vid anmälan. Vi samlas för avfärd vid Scandlines infart för bilar kl 08 - eller kl 10 om vi väljer modellen med tåg.​

En video från arrangemanget kan ses på länken:

www.​youtube.​com/​watch?​v=​_npQLN3qSuQ

Tags: cykel fest resa

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.