öppen
aktivitet

Vandring Borstahusen - Ålabodarna - Sundvik - Hilleshögs dalar - Borstahusen: 16 km

Tänkte utnyttja det fina försommarvädret på månd...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Tänkte utnyttja det fina "försommarvädret" på måndag och vandra den underbara slingan från mysiga fiskeläget Borstahusen via Ålabodarna, Sundvik och höjderna vid Hilleshögs dalar tillbaka till Borstahusen! Totalt 16 km härliga km med stora delar utsikt över havet och blommande rapsfält!

Finns kanske någon Cip:are som är ledig på måndag och vill göra mig sällskap!

Tänkte starta vandringen från parkeringen i hamnen i Bortstahusen kl. 10.​30! Vi går norrut och kommer att bl.​a.​passera det mysiga fiskeläget Ålabodarna (där vi kan luncha) Vi kommer att ha utsikt mot Ven under stora delar av vandringen!

Ta med matsäck och fika. Glöm inte badkläderna ifall du är "badgalen", då det finns möjligheter till härliga bad vid Ålabodarna och när vi är tillbaka i Borstahusen!

Kan ev. hämta upp vid Lund C kl. 09.​55 och lämna av vid LOMMA Busstn vid kl. 16.​30-17.​00-tiden!

CU / Bertrand

Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.