öppen
aktivitet

Vårvandring Idalaskogen - Hasslemölla fälad - Körsbärsdalen - 7 km

OBS! UPPDATERING! Vi ses vid Idalagården, Russgata...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Idalagården, Russgatan 12 Veberöd Lund
20 (6 platser kvar)
4/4  Bil från malmö 10.20

OBS! UPPDATERING! Vi ses vid Idalagården, Russgatan 12 Veberöd (finns skyltat från Veberöd centrum) så att vi slipper bilkaoset i Körsbärsdalen på söndag! Det finns gott om parkeringsplatser vid Idalagården! Körbärsträdens blomning sjunger på sista versen pga av de senaste dagarnas värme... Förhoppningsvis finns det blommer kvar på träden på söndag! Vi ses!

<p dolt nummer /p>

Tänkte ta ytterligare en vandringen runt körsbärsdalen nu när körsbärsträden fortfarande blommar!

OBS! Det blir en LUGN vandringen i Idalaskogen går längs porlande, klara bäckar och genom bokskog. Marken är täckt av vitsippor, harsyra, ramslök, osv! Hasslemölla fälad och körbärsdalen är en kulturbevarad miljö återskapad av Lunds kommun. Det blir 1 km längre jmfrt med förra söndagens vandring!

Vi samlas vid körsbärsdalen söder om Veberöd!. Man får parkera typ 500 meter innan Körsbärsdalens B&B vid väggrenen där man får plats! Det kan vara lite trångt, så då får man parkera ännu lite tidigare.​Slingan är på 7 km och tar 2,5 timmar att avverka med en <strong dolt nummer /strong>. OBS! Tidvis branta stigningar och utförslut!!! Ta med lunch och något att sitta på!

För de som har lust så kan vi titta in på Tolvan i TH på vägen hem för en fika!

Notera mitt mobilnr för säkerhet skull!

Vi ses i vårnaturen / Bertrand

Tags: promenad kultur vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.