öppen
aktivitet

Favorit i repris: Picknick i Körsbärsdalen utanför Veberöd! :-)

NU är det åter dax för den årliga traditionen att ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Körsbärsdalen Lund

NU är det åter dax för den årliga traditionen att picknicka i Körsbärsdalen utanför Veberöd! OBS! Mycket picknick o ingen vandring (eller lite) :-)

Tänkte även passa på att fira att jag nu har lagt upp 500 aktiviteter på Citypolarna och att picknicken/​vandringen i Körsbärsdalen var en av mina första aktiviteter jag lade upp 2011!

Tag med picknickmat och dryck och en filt (gärna vattentät) att sitta på!

Man får parkera typ 500 meter innan Körsbärsdalens B&B vid väggrenen där man får plats. Det kan vara lite trångt, så då får man parkera ännu lite tidigare.​

Körsbärsdalen på Romeleåsens östra sida utgörs av ett mycket vackert och inbjudande kuperat omväxlande skogsområde strax söder om Veberöd i Lunds kommun. Det är svårt att låta bli att undra om Astrid Lindgren besökt området innan hon använde namnet Körsbärsdalen i Bröderna Lejonhjärta?​

Notera mitt mobilnr för säkerhet skull!

CU / Bertrand

Tags: picknick

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.