öppen
aktivitet

vegetarisk matlagning

Hej Jag tänkte att det vore roligt att träffa häl...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Kanalgatan 50 a Eslöv
2018-05-10 23:59
2 (Annars ställs aktiviteten in)
4 (2 platser kvar)

Hej

Jag tänkte att det vore roligt att träffa hälsointresserat folk och laga lite vegetarisk mat tillsammans. Var och en bidrar med något. Jag lagar en ayurvedisk bönrätt. Någon får gärna göra en grönsakrätt och någon får gärna göra en god sallad med tex quinoa eller något annat sädeslag i, efterrätt vore gott. Skriv vad ni vill göra i kommentarfältet, tänker jag. Ta med er ingedienser och laga här eller gör det i förväg om ni vill. Jag har fyra plattor och gott om grytor samt ugn. Det är utan kött, fisk, ägg, kyckling eller skaldjur som gäller. gärna utan alkohol också. Jag fixar dricka.​Tänker mig att det blir trevligt och att vi kan prata om vegetarisk mat mm.​

Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.