öppen
aktivitet

Gå mot ALS

Sofias änglar kommer att hjälpa en familj i Götebo...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Slottskogen Göteborg

"Sofias änglar kommer att hjälpa en familj i Göteborg där den unga mamman Sandra drabbats av sjukdomen ALS. Hennes största önskan är att en bromsmedicin forskars fram så att hon hinner se sin lilla dotter växa upp. För att uppmärksamma sjukdomen kommer vi GÅ MOT ALS tillsammans. Alla är välkomna att delta!
Vi ses i Slottsskogen i Göteborg den 7e mars kl 17. Mötesplatsen är vid Stora dammens södra ände. Och valfritt bidrag till forskning swishas på plats"

Detta ligger mig väldigt varmt om hjärtat då min farbror dog i detta sommaren 2017. En sjukdom som tyvärr ingen kommer levande ur. En sjukdom som gör att man i stort sett blir förlamad i hela kroppen. Man lever mellan 2-4 år efter man fått diagnosen och ca 10% lever efter 10 år.​

Jag kommer gå med och kommer swisha ett bidrag. Häng på ni oxå

Vi träffas kl 16:45 vid kiosken Myway tror jag den heter och promenerar tillsammans till Dammems södra ände

Tags: promenad fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.