öppen
aktivitet

Minneskväll för Jacques Werup

Måndagen den 18 december kl 18.​​​​​​​00 i Ljusets...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö stadsbibliotek Malmö
Kostnad Fri entré

Måndagen den 18 december kl 18.​00 i Ljusets kalender på Malmö stadsbibliotek är det en minnesafton för poeten författaren Jacques Werup, som gick bort för drygt ett år sedan. Med läsningar, musik, film och samtal medverkar Julia Werup, Jan Lundgren, Jan Troell, Hans Pålsson, Gabriella Håkansson, Lasse Söderberg, Angela Garcia och Daniel Sandström. Dessutom avtäcks Johan Falkmans nymålade porträtt av Jacques Werup. Framöver kommer det att hänga i bibliotekets läsesal.​

Med största sannolikhet kommer det väldigt mycket folk. Själv kommer jag att vara där senast kl 17.​00, kanske tidigare för att få en bra plats. Om vi blir många som ska dit, kan vi försöka hjälpa varandra och hålla "lagom" många platser (utan att skämmas). Detta kommer att bli en fin och känslosam kväll och jag hoppas vi blir många Cipare..

Tags: musik film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.