öppen
aktivitet

Alperna 6 januari

Fullbokat Hej igen! Ev kanske resan bokas typ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stockholm
2 (0 platser kvar)

Fullbokat

Hej igen!

Ev kanske resan bokas typ jättesnart :) Har hittat lgh i underbara Canazei (mitt favoritskidområde) för 6000 kr inkl boende/​flyg/​transfer/​liftkort om vi blir 3. Betalning omgående. Just nu 4 intresserade. Jag, Lennart, Blunder och en annan Micke, vi är bra skidåkare alla 4, Lennart enl utsago, har åkt skidor m Blunder och Micke, så det är tipptopp :)

Blir vi 4 på boendet kostar det 5550 kr.​

Orten är dundertrevlig och skidorten den bästa, varit där 6 ggr, billigt för Alperna och superstort och vackert skidområde.​

Fullbokat :D

<p dolt nummer /p>

Jag åker troligtvis t Alperna 6 januari. Om vi åker samma datum kanske vi kan koordinera oss? Jag kommer isf att boka sent? Typ i mellandagarna för att få ett bra pris...

Tags: resa

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.