öppen
aktivitet

Kulturnatta i Kvarnbyn

http://www.​​​molndal.​​​se/​​​kulturnatt Hej! F...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Göteborg
Kostnad Egen
2017-09-01 12:00

http://www.​molndal.​se/​kulturnatt

Hej! Finns det intresse att ha sällskap på denna upplevelse i Kvarnbyn? Se länk ovan.​

Har varit där en massa år och det är alltid lika härligt, och vackert då forsen är belyst i mörkret! (Uppträdande, musik, konst, loppis etc.​)

Vi ses vid spårvagnshållplatsen i Mölndals centrum (nr. 2 & 4) och går gemensamt (ca10-15 min.​promenad) om vi kommer vid samma tid. (Kl.​18:00) annars kan du ringa om var vi finns som går före, till Kvarnbyn. Anmäl dig isf först på aktiviteten. Aktiviteten är gratis men om man vill äta och köpa något som säljs på Kulturkalaset är det bra att ta med sig pengar.​

Det finns utrymme för spontana idéer som känns kul just då om det skulle kännas bra. Om vi blir många så kan vi dela upp oss om man vill olika saker, för att förenas under kvällen.​Aktiviteten slutar när man är nöjd, jag stannar nog till kl.​22:00 (eller senare). Det slutar kl.​23:00. Vi får prata ihop oss på plats.​

Hoppas vi ses!

LenaOD

Tags: musik kultur mat gratis promenad konst loppis glädje

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.